Alle ordrer utenfor Norge fratrekkes 25% VAT!

Instruksjonsvideo for påføring av solkrem

Her er en instruksjonsvideo for påføring av solkrem. Den viser hvordan man skal få tykke kremer til å trekke helt inn. Som ved det meste når det gjelder Rosacea er det viktig å ha god tid. Rosacea skal behandles med tålmodighet på alle måter. Hude skal behandles rolig og forsiktig, det seg være både rens, rengjøring og krempåføring.

Det samme prinsippet vi viser i videoen kan brukes ved påføring av de fleste kremer, spesielt om du har et aktivt utbrudd. Ved et aktivt utbrudd er det faktisk særs viktig å ikke gni kremer utover, men følge prinsippet i videoen.

 

Raskt oppsummert:

  1. Påfør kremen først ved å lage små "prikker" som du deretter drar utover i samme retning. Aldri gni eller påføre frem og tilbake.
  2. Første steg drar du det utover og vil ha endel hvite punkter igjen. Noen minutter etterpå fortsetter du med samme retning, eventuelt litt skrått.
  3. Til slutt kan du jevne det helt ut med myke bevegelser på tvers av retningen.
  4. For perfekt, varig solbeskyttelse kan du legge et til lag etter ca 20-30 minutter, samme prinsipp da. Vi anbefaler to påføringer med lite krem pr påføring slik at du får dekket mest mulig og samtidig ikke går rundt og er helt hvit. Dog foretrekker mange å være litt hvit heller enn rød. 

Products: Besøk Nettbutikk

Flere innlegg