Alle ordrer utenfor Norge fratrekkes 25% VAT!

Om oss

Rosacea Norway

Om oss Rosacea.no er stiftet av Inge Thomas Ravlo og utviklet i samarbeid med flere Rosacealidende samt den kjente rosaceahudlegen Dr. Henning Stang.

Vi leverer en helthetlig og helsemessig gunstig tjeneste for Rosacea og Akne som tar for seg spesialiserte produkter, kosthold og andre påvirkningsfaktorer.

Inge Thomas jobber som ernærings og treningsfysiolog ved Studioday i Oslo, hvor han også tar rosaceakonsultasjoner.Han var tidligere omtalt av flere hudleger som "norges værste tilfelle av Rosacea" Han er i dag den i Norge som har hatt flest timer i konsultasjon med Norske Rosacealidende og har en meget sterk kompetanse og innsikt i lidelsen.

Han har høyere utdannelse i ernæring, trening og medisinske fag fra Norge, USA, Sverige og Thailand, og har av egeninteresse skaffet seg utstrakt kompetanse om Rosacea. Gjennom kostholds- og livsstilsveiledning basert på gode helseparametre og spesialtilpasset hudlidelsen, samt bruk av spesialiserte produkter, har han i en årrekke hjulpet mennesker med Rosacea i Skandinavia,

Akne og lignende hudlidelser jobber vi også med da mange har kombinasjonsproblematikk.

Arbeidet med innsamling av informasjon om Rosacea i Norge er trolig det største som noen gang er gjort utenfor USA.

Rosacea.no har oversikt over hvor det finnes hudleger, hudpleiere og andre behandlingsinstitusjoner som forstår Rosacea, og ønsker å få frem at Rosacea er et mye større og mer alvorlig problem enn mange har oppfatning om i Norge. Inge Thomas har i mange år hatt et tett samarbeid med flere hudleger, men mest med Dr. Henning Stang, Norges kanskje fremste hudlege på Rosacea. De møttes som eksperter på Rosacea på TV 2 og har samarbeidet siden. Sammen har de blitt mer spurt/brukt av media om Rosacea en noen andre i Norge.

Oda Ravlo har jobbet hos oss siden 2015 men har selv hatt Rosacea i mange år. Hun har til nå ( pr april 2018 ) hatt mer enn tusen kundekonsultasjoner og har blitt veldig kompetent på alle de ulike Rosaceautfordringene.

Som en del av tjenesten vi leverer kan du ringe, tekste oss og sende e-poster når du måtte trenge mer informasjon/hjelp og Oda vil kontakte deg snarlig.

Oda nås på tlf/sms 93009910. Vi er sjelden å treffe på tlf grunnet stor arbeidsmengde men vi ringer deg opp når vi kan. Send gjerne en SMS eller en e-post til info@rosacea.no om du lurer på noe og så får du alltid svar om noen ganger litt sent.

Inge Thomas har nå ingen synlige rosacea tendenser i hverdagen, fullstendig uten bruk av antibiotika!

Oda har mer eller mindre fått kontroll på sin Rosacea, men da hun plages med sviende og brennende utslett har hun fremdeles noen utfordringer.Brenningen kan mange synes være den verste å bli kvitt.

Her er Inge Thomas sine egne ord om sin opplevelse med Rosacea, og hvordan han ble kvitt rosacea plagene sine:

Jeg var ekstremt plaget med Rosacea i mange år. Både subtype 1,2 og 3. Jeg hadde sammenhengende utslett i opp til fem måneder i vinterhalvåret og jeg tok flere kurer i året med antibiotika uten at det hjalp meg. Jeg fant til slutt et antibiotikum på det Amerikanske markedet som faktisk hjalp noe, men jeg følte ikke at det var riktig å gå på antibiotika hele tiden. Mageproblemene det resulterte i samt min utdannelse i Ernæring gjør at jeg i dag anbefaler alle som har mulighet til å unngå å starte med antibiotikabruk.

Jeg har også prøvd de reneste produktene til alt fra Himalaya gruppen og andre ”naturorienterte” merker, til de dyreste kremer fra de kjente merkeprodusentene. Jeg skjønte til slutt at det ikke bare er renheten på produktene, men også andre biologiske stoffer rosacea reagerte på. Derfor er også produktene som har hjulpet meg svært møysommelig sammensatt og det er kompleksiteten og kombinasjonene av ingredienser som hjelper og ikke enkeltingredienser.

I USA er det mer en 13 000 000 mennesker som har rosacea, og det er der jeg har fått hjelp til å bli kvitt problemene. Jeg har vært til de mest anerkjente dermatologer i NY, og fått masse henvisninger til litteratur og produkter.

Nå følger jeg disse prinsippene, bruker ingen medisiner og jeg er svært lite plaget.

Det er ingen som ser meg til daglig som tror at jeg har vært plaget med rødming og utslett. For noen år siden måtte jeg daglig tåle spørsmål om jeg er allergisk, solbrent osv… Tar jeg en iskald skitur i marka merker jeg det nok noen dager, men jeg roer det raskt ned med avkjølt serum og rene matvarer!

Jeg anbefaler alle å ta sin Rosacea alvorlig. Ubehandlet Rosacea har jeg sett gå fra røde kinn til opphovnet nese og store klumper i ansiktet. Jeg hadde Rosacea på øynene. Da må du alltid oppsøke øyelege eller DR Stang. Det kan være alvorlig.

Dette er hvordan Rosacea kan se ut etter mange år uten behandling

Begynn med å følge kostholdsrådene gradvis, bruk de to meget godt testede og populære produktseriene vi har og tenk positivt. Det er så mange som blir helt bra, vår statistikk pr 2018 ligger på over 95 % og du er forhåpentligvis en av de.