Alle ordrer utenfor Norge fratrekkes 25% VAT!

Servicetelefon

 

Oda er 52 år og tre-barns mor og bor i Oslo. Hun har utdannelse og interesse innen laser og lymfebehandling, hudbehandling, biologi og landbruk.

Jeg har slitt mye med min Rosacea, men har de siste årene fått god hjelp av Inge Thomas og Rosacea.no. Jeg har vært spesielt mye plaget i stressede situasjoner, men har etter hvert lært meg hva som trigger min Rosacea. Jeg har funnet god hjelp i både produktene og bevisstgjøringen av mine trigger faktorer og jeg har i dag god kontroll på problematikken.

Jeg har nå jobbet for rosacea.no siden 2015, og ønsker å hjelpe andre med Rosacea basert på mine erfaringer, opplevelser og kunnskaper. Jeg vet godt hvor fortvilende, vondt og frustrerende Rosacea kan være, og håper min erfaring kan være til hjelp for andre.

Ring meg på 93009910.

Legg igjen beskjed hvis du ikke får kontakt. Det kan være mange som prøver å ringe. Send gjerne en sms, eller en epost til oda@rosacea.no.

Jeg kan også ta i mot bestillinger på produkter og ordne konsultasjoner med Inge Thomas eller hudlege.

Her er noen bilder av min Rosacea fra den siste tiden. Jeg har subtype 1 med noe innslag av subtype 2 ( nupper, aknelignende). Fra de bildene hvor jeg er mest rød til de hvor jeg er normal igjen er ca et døgn, hvor jeg kun renser og påfører behandlingskremer samt drikker mye vann og spiser litt mindre.