Alle ordrer utenfor Norge fratrekkes 25% VAT!

Rosacea er ingen hindring for vinneren av årets finale i Miss Univers Norway!

 

Rosacea Norge er veldig stolte over at en av våre medlemmer, Julie Tollefsen har vunnet årets Miss Universe Norway. Vi forstår at for mange er ikke Rosacea det første man tenker på i en slik sammenheng. Derfor er vi ekstra glade for å være en del av Julies reise, og vi vil gjerne dele hennes inspirerende historie og erfaringer med dere.

Julie har over tid håndtert sine utfordringer med rosacea på en beundringsverdig måte. Hennes dedikasjon og mot er en kilde til inspirasjon for oss med Rosacea. I perioden frem mot finalen, hvor stressnivået naturligvis hadde økt for henne, ønsket vi i Rosacea Norge å sponse henne med vår nye laserbehandling og ansiktsmaske. Julie kan med glede bekrefte at hennes Rosacea ikke lenger er en hindring for henne. Vi er glade for å kunne ha bidratt til Julies velvære og selvtillit frem mot finalen.

 


Du kan se intervjuet med Julie her, hvor hun deler sine erfaringer med Rosacea, og andre helseutfordringer, samt hvordan hun hittil har håndtert disse utfordringene. Vi vil også følge henne tett på veien til finalen i El Salvador den 18.november. 

Hun vil bli fulgt opp med vår nye laser og maskebehandling, samt produkter og veiledning.

Vi setter stor pris på din støtte, og takker for at du er en del av vårt fellesskap. Vi vil også gi en stor takk til alle som kom med støtte og stemmer underveis.

Hilsen Oda og Inge Thomas

 

Flere innlegg