Alle ordrer utenfor Norge fratrekkes 25% VAT!

Påsken 2017

Førbildet tatt kl 15:28 påskeaften etter en gåtur i kald vind på fjellet uten beskyttelse. Jeg fikk akutt rød, betent hud. Hevelsen synes ikke så godt på bildet, men kjennes godt, både på innside og utside.

Etterbildet er tatt Ca 20 timer senere. Etter en god natts søvn. Rikelig med vann og kun en moderat påskeaftensmiddag. En renserunde og tre påføringen med soothing Cream. 2 på efta/kveld og en på morningen. En god påføring av Bio Regenere rett før leggetid. I dag kjenner jeg det fremdeles bobler og klør litt men hevelse og rødhet er ikke synlig.

Dette er ikke en del av et medisinsk studie eller et av våre mange forsøk. Dette er bare min egen opplevelse og min egen løsning av en typisk påskeutfordring for oss med Rosacea.

Bilde 1 før, bilde 2 etter;

Før- og etterbilder
Bildene er tatt med 8-10 timer mellom.

Før:
Jeg fremprovoserte utbrudd med glovarmt bad og rødvin m mye syre. Bilder tatt før behandling.

Etter:
Så var det to påføringer med Multi-gly og en med Bio regenerere serum. Kun vann. Borte neste morgen! Bilder tatt etter behandling.

Dette er bilder i forbindelse med en utprøving vi holder på med.
Her har vi åtte bilder fra et forsøk som ble litt spontant gjenomført. Bildene ligger også på hjemmesiden vår www.rosacea.no

De første seks bildene er fra lørdag og søndag ( 5 og 6 november)

De to etterbildene er fra fredag 11 november. Alle bildene er tatt på samme sted og med så like forhold som mulig.

Det startet med et planlagt forsøk som ble fremskyndet pga streptokokkinfeksjon og påfølgende Penicillinkur. Dette utløste et akutt anfall. Jeg kjente først den vanlige kløen og stikkingen et par dager før det ble rødt og hovent. Det som ikke synes så godt på bildet er at halve kinnet hovnet opp med ca 1 cm heving. Øynene ble også angrepet med sårhet og røde øyekroker.

Jeg hadde allerede gått to uker uten krembehandling da jeg hadde planlagt et forsøk. Planen var at dette kombinert med den tøffe årstiden skulle være tilstrekkelig til å utløse en reaksjon etter hvert.

Behandlingskomboen jeg skulle teste var veldig enkel:

Dagbehandling: Bio Regenerere Cream og litt Soothing Cream. Først soothing på morgenen etter å ha vasket ansiktet med bare lunkent vann og en myk klut. 10 min etterpå et lite lag Bio regenerere Cream. Dette påfylte jeg to ganger ila dagen.

Kveldsbehandling: Rens og Soothing Cream. Rens med RC sin ultramild Cleanser og en liten stund etterpå påførte jeg et bra lag Soothing Cream.

Mat og drikke: Mye enkel mat som potet og kjøtt/fisk med lite komplekse grønsaker. (bare mais, gulrot, litt paprika) Litt mindre mat enn jeg trengte. 1 kg vektreduksjon ble bonus.

De tre fire første dagene, lørdag tom tirsdag ble jeg litt rødere og hovenheten holdt seg. fra tirsdag til fredag gav det seg langsomt og i skrivende stund har jeg ingen stikking, kløing eller synlige utbrudd.
Dog er jeg fremdeles varm i kinnene men det skal sies jeg også går på Antibiotika, noe som er en kjent trigger for meg da det tar knekken på magen fullstendig.

Det er vanskelig å få frem alt på bilder og med en liten tekst. Men følelsen av å få et utbrudd endres aldri, selv de små som andre ikke ser kjennes like ille ut den dag i dag som for 15 år siden. For min del må jeg enten ha uflaks eller provosere det frem for å gjøre et bra forsøk.
Dit ønsker vi alle våre medlemmer å komme og vi håper med vår hjelp at dere vil klare det. Vi har siden 2004 hjulpet mange tusen Skandinaviere og vi får hver mnd ny kunnskap om denne merkelige sykdommen og deler med dere etter beste evne!

Før bilder;

Flere innlegg